Imatra - Rautjrvi - Ruokolahti - Parikkala
 • Facebook

  Facebook
 • Ympäristötoimi esittäytyy -osa 16: Syksyn työharjoittelija

  Olen Ada Eerola. Opiskelen luonto- ja ympäristöalaa Saimaan ammattiopisto Sampossa. Aion erikoistua luonto- ja ympäristöneuvontaan, jonka takia päädyinkin työharjoitteluun tänne Imatran ympäristötoimeen. Harjoitteluni on kestänyt syyskuun lopulta joululomaan asti, ja saan vielä jatkaa keväälläkin parisen kuukautta.

  Työtehtäviini on kuulunut tarkastuskäyntien tarkkailua, erilaisiin palavereihin osallistuminen ja muut pienet hommat, joita minua on pyydetty tekemään, kuten asiakirjojen oikolukeminen ja ympäristötoimen nettisivujen toimivuuden tarkastus. Myös Vuoksen rannalla kaupungintalon kupeessa sijainnut heijastinpuu oli osittain minun ideoima, ja siihen sain kirjoittaa ohjekyltin. Marraskuussa iso osa ajastani kului Kestävän kehityksen esitelmän tekoon, jonka pidin Imatran klubitalon jäsenille.

  Koska opiskelen monimuotoisesti eli pääosin netissä, suurin osa vapaa-ajastani kuluukin koulutehtävien parissa. Toki välillä on aikaa esimerkiksi kahvitella kavereiden kanssa. Harrastuksiini lukeutuu huonekasvien keräily, ristikoiden teko ja valokuvaaminen. Nautin myös luonnossa retkeilystä, mutta sitä ei tule tehtyä niin usein kuin haluaisin.

  Vilkaise myös luokkani blogia osoitteessa luontojaymparisto19.blogspot.com

   

   

 • Eläinlääkäripäivitystys

  Eläinlääkäripäivitystys
 • Ilmanlaatu

  Ilmanlaatu
 • uimarannat

  uimarannat