Imatra - Rautjrvi - Ruokolahti - Parikkala
 • Facebook

  Facebook
 • Ympäristötoimi esittäytyy osa -13: Huoneistovalvonta ja ympäristöinsinööri Anni Antikainen

  Ympäristöinsinööri Anni Antikaisen keskeisin työtehtävä on terveydensuojelulain mukainen valvonta seudun (Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi ja Parikkala) kouluissa, päiväkodeissa, majoitustiloissa, kuntosaleilla, liikuntatiloissa ja yleisissä saunoissa.

  Hän hoitaa seudulla myös asuntojen siivottomuuteen liittyviä asioita ja kuuluu seudun kuntien sisäilmatyöryhmiin. Hän tekee myös laivatarkastuksia, jos näitä tarkastuksia hoitava tarkastaja on estynyt. Näiden lisäksi laaditaan rakennuslupalausuntoja, hoidetaan asiakasvalituksia, sekä neuvotaan asiakkaita ja autetaan toisia tarkastajia tarpeen mukaan erityisesti erityistilanteiden sattuessa.

  Anni Antikainen on koulutukseltaan ympäristö- ja lvi-insinööri. Ympäristöinsinööriksi hän on valmistunut Mikkelistä 2009 ja lvi-insinööriksi 2016. Aiemmin hän on tehnyt vuodesta 2009 lähtien monenlaisia sijaisuuksia elintarvikevalvonnan puolella sekä Imatran seudulla että Lappeenrannan seudulla. Osa sijaisuuksista on koskenut myös huoneistovalvontaa Imatran seudulla. Nykyisiä tehtäviä hän on hoitanut vuodesta 2017 lähtien tällä työnkuvalla.

  Erityisen palkitsevaa Annin mielestä työssä on onnistumiset, joissa hankalat ja pitkittyneet asiat saadaan onnistuneesti kaikkia tyydyttävään päätökseen. Paineita työhön tuo muuttuva lainsäädäntö sekä haastavat sisäilmaan ja asuntojen siivottomuuteen liittyvät työtehtävät, jotka saattavat pitkittyä monista syistä. Työ terveydensuojelun parissa tuntuu tärkeälle. Pidän työstäni.

   

 • Eläinlääkäripäivitystys

  Eläinlääkäripäivitystys
 • Ilmanlaatu

  Ilmanlaatu