Imatra - Rautjrvi - Ruokolahti - Parikkala
 • Facebook

  Facebook
 • Ympäristöterveydenhuollon valvontasuunnitelma on valmisteilla

  Imatran seudun ympäristötoimi on aloittanut ympäristöterveydenhuollon valvontasuunnitelman valmistelun vuosille 2020–2024. Valmisteluun on mahdollista vaikuttaa. Kuntalaiset, yritykset ja yhteisöt voivat esittää ajatuksia ja ideoita valvontasuunnitelmaan liittyen 14.11.2019 saakka sähköpostitse osoitteeseen terveysvalvonta@imatra.fi.

  Valvontasuunnitelma koskee Imatran seudun ympäristötoimen toimialueen kuntien (Imatra, Parikkala, Rautjärvi ja Ruokolahti) ympäristöterveydenhuollon valvontaa.

  Ympäristöterveydenhuollon tehtäviin kuuluvat muun muassa elintarvikevalvonta, talous- ja uimavesien laadun valvonta, sisäilmaongelmien selvittely, tupakan myynnin sekä tupakointikieltojen ja -rajoitusten valvonta, eläinsuojeluvalvonta, eläintautivalvonta eläinlääkintähuolto.

  Suunnitelmallisen valvonnan tarkastuksia tehdään esimerkiksi elintarvikehuoneistoihin, alkutuotantopaikkoihin, talous- ja uimavesikohteisiin, kouluihin ja oppilaitoksiin, päivähoitopaikkoihin, vanhusten ja vammaisten hoito- ja palveluyksiköihin, yleisiin saunatiloihin, kauneushoitoloihin, majoitusta tarjoaviin huoneistoihin, erilaisiin lasten ja nuorten kerhoihin ja kokoontumistiloihin sekä yleisessä käytössä oleviin liikuntatiloihin. Suunnitelman mukaisista tarkastuksista, toimenpiteistä ja näytteenottotyöstä peritään pääsääntöisesti maksu toimijalta.

  Lisätietoja:

  vt. terveysvalvonnan johtaja Jorma Korttinen

  p. 020 617 4331, jorma.korttinen@imatra.fi

  ja

  ympäristöinsinööri Katariina Hallikainen

  p. 020 617 4391, katariina.hallikainen@imatra.fi

 • Eläinlääkäripäivitystys

  Eläinlääkäripäivitystys
 • Ilmanlaatu

  Ilmanlaatu