Imatra - Rautjrvi - Ruokolahti - Parikkala
 • Facebook

  Facebook
 • Ympäristökasvatus

  Ympäristökasvatuksen tavoitteena on kasvattaa lapsista ja nuorista sekä kaikista kuntalaisista elintavoiltaan ympäristövastuullisia, vahvistaa heidän luontosuhdettaan ja ohjata kestävään elintapaan.

  Ympäristökasvatus tarkoittaa niitä toimenpiteitä, joilla edistetään yksilöiden ja yhteisöjen ympäristötietoisuutta ja oppimista kestävän kehityksen mukaisiin toiminta- ja elämäntapoihin.

  Imatran seudun ympäristötoimi on ollut mukana Etelä-Karjalaan valmistuneen ympäristökasvatusstrategian (kestäväkehitys 2025) laatimisessa. Sen kautta on tarkoitus viedä kestävää kehitystä ja ympäristökasvatusta käytännön tasolle (koulut, päiväkodit, työpaikat, kuntalaiset jne.). Vuonna 2017 osallistuimme Suomi 100 vuotta juhlavuoden kahteen luontopäivään ja viiteen ympäristökasvatusstrategian mukaiseen tapahtumaan yhdessä Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy:n, Jässi-hankkeen ja Ely:n kanssa. Lisäksi oli vesiensuojeluun liittyviä tapahtumia pari kappaletta ja kaupungin avoimet ovet. Myös joillakin kouluilla käytiin pitämässä oppitunteja.

 • Eläinlääkäripäivitystys

  Eläinlääkäripäivitystys
 • Ilmanlaatu

  Ilmanlaatu