Imatra - Rautjrvi - Ruokolahti - Parikkala
 • Facebook

  Facebook
 • Vaarallisten jätteiden keräyskierrokset Imatran seudulla kesällä 2018

  Etelä-Karjalan Jätehuolto Oy järjestää yhteistyössä Lassila & Tikanoja Oyj:n kanssa vaarallisten jätteiden keräyskierrokset Imatran seudun kunnissa kesän 2018 aikana seuraavien aikataulujen mukaisesti.

  Imatralla 28. – 29.6, Ruokolahdella 3.7, Parikkalassa 9.- 10.7 ja Rautjärvellä 26.7. Tarkemmat keräyspaikat ja -ajat kuvissa.

   

  Keräyksessä vastaanotetaan koti- ja maatalouksissa syntyneitä vaarallisia jätteitä, kuten akkuja, jäteöljyä, maaleja, liuottimia, torjunta-aineita, loisteputkia, lääkejätteitä ja kiinteitä öljyisiä jätteitä.

  Öljyauto on mukana kierroksilla kaikissa kunnissa. 200 l öljytynnyrit imetään tyhjäksi ja tynnyrit jäävät tuojalle. Suuremmista maatilojen öljyeristä voi sopia noudon tilalta.

  Sähkö- ja elektroniikkaromua, asbestia, metallia tai kyllästettyä puuta ei oteta vastaan. Keräysaikatauluissa mainittujen aikojen jälkeen alueille ei saa jättää jätteitä.

  Muina aikoina kotitalouksien vaarallisia jätteitä otetaan vastaan kaikilla Hyödyksi-asemilla sekä Kukkuroinmäen käsittelykeskuksessa veloituksetta (max 250kg/kerta). Myös sähkölaitteet, metalliromut ja kyllästetty puu otetaan Hyödyksi-asemilla ja Kukkuroinmäen käsittelykeskuksessa vastaan veloituksetta. Hyödyksi-asemien aukioloajat löytyvät Etelä-Karjalan jätehuolto Oy:n internetsivuilta Palvelut -välilehdeltä.

 • Eläinlääkäripäivitystys

  Eläinlääkäripäivitystys
 • Ilmanlaatu

  Ilmanlaatu