Imatra - Rautjrvi - Ruokolahti - Parikkala
 • Facebook

  Facebook
 • Tulilammen uimaranta taas käytössä

  Rautjärven Asemanseudun Tulilammen uimaranta päätettiin 9.7.2018 sulkea toistaiseksi varotoimenpiteenä vikaantuneen jätevedenpumppaamon takia. Tulilampeen oli päätynyt pieni määrä pumppaamon jätevesiä. 

  Tulilammesta maanantaina 9.7.2018 otettujen uimavesinäytteiden tutkimustulokset ovat valmistuneet ja uimavesi täyttää laatuvaatimukset. Näytteitä otettiin Tulilammen uimarannalta, uimarannan viereiseltä ojansuulta ja Tulilammen laskuojasta. Kaikki näytteet täyttävät uimavedelle asetut laatukriteerit. Uimavesinäytteiden tutkimustulokset ovat nähtävillä Tulilammen uimarannalla sekä eKarjalan uimavesiportaalissa: http://palvelut.ekarjala.fi/index.php?option=com_beach&task=view_beach&beach=1065

  Tulilammessa voi uida normaalisti ja vettä voi käyttää pesuvetenä. Uimaranta on avattu tänään iltapäivän aikana käyttäjille. Luonnonvesiä ei tule yleisesti ottaen käyttää juomavetenä.

  Myös Asemanseudun alueen talousvesi on tutkittu ja se täyttää mikrobiologiselta laadultaan talousvedelle asetetut laatuvaatimukset.

  Lisätietoja Rautjärven kunnan internetsivuilta: http://www.rautjarvi.fi/

  sekä Imatran seudun ympäristötoimesta puh. 020 617 4323

   

   

 • Eläinlääkäripäivitystys

  Eläinlääkäripäivitystys
 • Ilmanlaatu

  Ilmanlaatu