Imatra - Rautjrvi - Ruokolahti - Parikkala
  • Toimintakatsaus 2013 – 2016

    Toimintakatsaus 2013 – 2016
  • Facebook

    Facebook
  • Esitteemme

    Esitteemme
  • Ohjeita turvalliseen ruuanlaittoon kesäksi

    Pidä huolta kylmäketjun katkeamattomuudesta.
    Erityisesti kesällä on elintarvikkeiden huolellinen käsittely tärkeää, koska mikrobit viihtyvät ja kasvavat lämpimällä säällä. Elintarvikevalvonta haluaakin palauttaa mieleen muutamia elintarviketurvallisuuden
    perusasioita, joita noudattamalla voi välttyä ikäviltä ruokamyrkytyksiltä.

    • Kylmä kylmänä – pidä huolta kylmäketjun katkeamattomuudesta
    • Huolehdi käsien puhtaudesta
    • Käsittele raakoja ja kypsiä elintarvikkeita erikseen ja eri välineillä
    • Kypsennä lihatuotteet kunnolla
    • Varo oluttölkkien käyttöä grillauksessa
    • Jäähdytä ruoka kunnolla
    • Vanhat astiat

    Lisätietoja näistä kesän elintarviketurvallisuusasioista löytyy:

    https://www.evira.fi/elintarvikkeet/tietoa-elintarvikkeista/kasittely-ja-sailyttaminen/muista-elintarvikehygienia-myos-lomalla/

     

     

  • Eläinlääkäripäivitystys

    Eläinlääkäripäivitystys
  • Ilmanlaatu

    Ilmanlaatu
  • Uimarannat

    Uimarannat
  • Maakuntauudistus

    Maakuntauudistus