Imatra - Rautjrvi - Ruokolahti - Parikkala
 • Facebook

  Facebook
 • Nuorten tupakointi

  Nuorten tupakoinnin aloittamiseen vaikuttavat ratkaisevasti nuoren ystävien tupakointi ja vanhempien käyttäytymismallit. Jos nuoren ystävät tai vanhemmat suhtautuvat tupakointiin positiivisesti tai polttavat itse, on nuorella suurempi riski aloittaa tupakointi. Tupakoinnin vähentämisessä tulee panostaa sekä tupakoinnin aloittamisen ehkäisyyn että tupakoinnin lopettamisen edistämiseen. Nuorten tupakoinnin aloittamisen vähenemisen terveyshyöty näkyy pääosin vasta vuosien kuluttua. Tupakoinnin lopettamisen terveyshyödyt näkyvät verrattain nopeastikin.

  Oli ilo huomata miten IPV uutisoi haluavansa omalta osaltaan minimoida tupakan, nuuskan sekä muiden nikotiinituotteiden käyttöä seuran toiminnan aikana. Yhteistyöhön asiassa on ryhdytty Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirin kanssa. IPV:n puheenjohtaja Liisa Marsio kiteytti ydinajatuksen hienosti lauseeseen ”Esimerkin voima on valtava. Mitä vähemmän nuoret näkevät käyttöä, sitä parempi”. Samalla IPV kannustaa myös muita urheiluseuroja vastaavaan toimintaan.

  Tupakoimattomuuden edistäminen edellyttää yhteistyötä, joten tällaiset tempaukset ovat oikein tervetulleita yhteisen asiamme edistämiseen, jossa isona tavoitteena on ”Suomi savuton vuoteen 2030 mennessä”.

  Lisätietoja:

  https://savutonsuomi.fi/

   

 • Eläinlääkäripäivitystys

  Eläinlääkäripäivitystys
 • Ilmanlaatu

  Ilmanlaatu