Yksityisrahoitus

logoKWH Pipe, suomalainen perhe-yritys, on yksi maailman johtavia muovisten putkijärjestelmien valmistajia ja kehittäjiä.

 

logo2Goodwell on täyden palvelun järjestelmätoimittaja. Se tarkoittaa sitä, että kiinteistönomistajille riittää kun asioi yhden yrityksen ja yksien asiantuntijoiden kanssa.

 

logo3Jita Oy on valmistanut jätevesijärjestelmiä koko 2000 -luvun  ajan. Tuotevalikoima käsittää kiinteistökohtaiset järjestelmät aina pienen mökkisaunan järjestelmästä suurempiin useamman kiinteistön yhteisiin järjestelmiin.

 

logo4Wavin-Labko Oy Luotettavat ratkaisut ovat tehneet yrityksemme tunnetuksi innovatiivisten ratkaisujen kehittäjänä. Erotin- ja jätevesituotteiden kehittäjänä ja valmistajana Wavin-Labko on ollut edelläkävijä.

 

logo5Kaakkois-Suomen koneyrittäjät ry Koneyrittäjien liitto on energia-, maarakennus- ja metsäkonealan koneyrittäjien valtakunnallinen yrittäjä- ja työnantajajärjestö, joka kokoaa koneyrittäjät yhteistoimintaan jäsenkunnan toimintaedellytyksien parantamiseksi.

 

logo6Kuokkakaksikko Oy tarjoaa maanrakennuspalveluja Kaakkois-Suomen alueella. Yritys on myös Kaakkois-Suomen koneyrittäjän ry:n jäsen.

 

logo7Parikkalan Valo Oy tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja asiantuntevaa energia-alan lähipalvelua. Sähkön lisäksi tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia energian käyttöön liittyviä kokonaispalveluja.

 

logo8K-Rautapertti

K-Rauta Rautapertti on asiantunteva ja palveleva rakentajan,sisustajan ja kodinkunnostajan Rautatavaratalo.

 

Lisää yhteistyökumppaneitamme:

Agrimarket
S-ryhmässä maatalous-, kone-, rauta- ja puutarhakauppaa harjoittaa Agrimarket- ketju.Etelä-Karjalan jätehuolto

Etelä-Karjalan Jätehuolto huolehtii 9 kunnan alueella asukkaiden ja yritysten jätteet turvallisesti ympäristön huomioon ottaen. Jätteiden vastaanottopalvelut on keskitetty Kukkuroinmäen jätekeskukseen.
Tehtäviimme kuuluvat myös jätehuoltoon liittyvä tiedotus ja neuvonta.

Grundfos

Tehokkaita pumppuratkaisuja kaikkiin tarkoituksiin. Grundfosilla on yli 16 000 työntekijää ja yli 16 miljoonan pumppuyksikön vuosituotanto, ja se onkin yksi maailman johtavista pumppuvalmistajista. Grundfosilta saat laadukkaan, tehokkaan ja energiaa säästävän pumppuratkaisun kaikki käyttökohteisiin.

LVIS-projektit

Tarjoamme kattavan tarvike- ja kalustevalikoiman niin pienrakentajalle kuin remontoijalle. Sekä tietysti asiantuntevan palvelun! Lämmitys, Vesihuolto, Ilmastointi ja Lämpöpumput! Huolto ja Ylläpitopalvelumme palvelee sinua yli 35 vuoden kokemuksella. Yhdessä pidämme kotisi LVI-järjestelmät toimivina!

Maveplan Oy

Maveplan Oy on laadukkaita ja kokonaisvaltaisia suunnittelu-, konsultointi- ja mittauspalveluja tuottava insinööritoimisto.  Tarjoamme asiakkaillemme kaikki kunnallisteknisen suunnittelun, rakennussuunnittelun sekä vesistö- ja vesitaloussuunnittelun palvelut pohjatutkimuksista, mittauksista ja vaikutusarvioinneista suunnitteluun ja rakennuttamiskonsultointiin saakka.

Palvelukoneet Sairanen

Kokonaisvaltaista maansiirtourakointia jo vuodesta 1962.

Parikkalan Viherurakointi J Merta

Pihan ja viheralueiden suunnittelua, rakentamista ja hoitoa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina palvelemaan niin pienissä, kuin suurissakin projekteissa. Hoidamme halutessanne kokonaisvaltaisesti pihan rakentamisen, räätälöiden työt aina toiveidesi mukaisesti. Teemme tonteille mm. vihertyöt, kivetykset, istutukset, nurmikot ja terassit, kaikki avaimet käteen periaatteella. Käytössämme on laaja yhteistyöverkosto. Palvelemme yksityisiä kotitalouksia, yrityksiä ja kuntia.

Savo-Karjalan vesi ja ympäristösuunnittelu Oy

Vuonna 1995 perustetun Savo-Karjalan Vesi- ja Ympäristösuunnittelu Oy:n päätoimialat ovat vesi-, yhdyskunta- ja ympäristösuunnittelu. Valmiudet vesiteknisten, yhdyskuntateknisten ja ympäristöteknisten suunnitelmien ja selvitysten laadintaan ovat kattavat.

  • Eläinlääkäripäivitystys

    Eläinlääkäripäivitystys
  • Ilmanlaatu

    Ilmanlaatu
  • uimarannat

    uimarannat