Imatra - Rautjrvi - Ruokolahti - Parikkala
  • Facebook

    Facebook
  • Elintarviketurvallisuus kesällä

    Elintarvikkeita käsitellessäsi pidä aina huolta kylmäketjun katkeamattomuudesta. Erityisesti kesällä on elintarvikkeiden huolellinen käsittely tärkeää, koska mikrobit viihtyvät ja kasvavat lämpimällä säällä. Elintarvikevalvonta haluaakin palauttaa mieleen muutamia elintarviketurvallisuuden perusasioita, joita noudattamalla voi välttyä ikäviltä ruokamyrkytyksiltä.

    • Kylmä kylmänä – pidä huolta kylmäketjun katkeamattomuudesta
    • Muista elintarvikehygienia myös lomalla. Huolehdi käsien puhtaudesta
    • Käsittele raakoja ja kypsiä elintarvikkeita erikseen ja eri välineillä
    • Kypsennä lihatuotteet kunnolla
    • Varo oluttölkkien käyttöä grillauksessa
    • Jäähdytä ruoka kunnolla
    • Vanhat ja huonokuntoiset astiat voivat olla riski, tarkista aina astian elintarvikekelpoisuus

    Lisätietoja näistä kesän elintarviketurvallisuusasioista löytyy:

    https://www.ruokavirasto.fi/henkiloasiakkaat/tietoa-elintarvikkeista/kasittely-ja-sailyttaminen/muista-elintarvikehygienia-myos-lomalla/

  • Eläinlääkäripäivitystys

    Eläinlääkäripäivitystys
  • Ilmanlaatu

    Ilmanlaatu
  • uimarannat

    uimarannat